БулфотоМлада жена от социалните мрежи изригна срещу обвиненията, сипещи се по

...
БулфотоМлада жена от социалните мрежи изригна срещу обвиненията, сипещи се по
Коментари Харесай

Дъщеря на полицай: Само претендирате за права, но не си знаете задълженията. В САЩ след легни на земята следва куршум

Булфото

Млада жена от обществените мрежи изригна срещу обвиненията, сипещи се по служителите на реда охраняващи митинга, продължаващ към този момент 12 дни, написа Стандарт.

Тя изрази недоволството си във " Facebook ":

" Знаете ли какво е обичаният ти татко да тръгне за работа, да знаеш, че има вълнения и да те е боязън по кое време ще се върне или дали ще се върне?! Знаете ли какво е да го няма на Коледа, Рожден ден, Великден, с цел да може вие умерено да си проведете празника? А знаете ли какво е да храниш семейство с полицейска заплата и проклетите роми да ти се смеят в лицето, че си никой и те са недосегаеми?! " Тези риторични въпроси задава в профила си във Facebook Тони Георгиева.

А отговорът й гласи:

" Ами - не знаете, уви! Вие единствено знаете да претендирате за правата си... НО НЕ СИ ЗНАЕТЕ ЗАДЪЛЖЕНИЯТА! А те са:

- да почитате индивида против вас и да не му посягате

- да пазите околната среда и публичното имущество, минимум тъй като те са построени с НАШИТЕ пари

- да спазвате публичния ред, тъй като това ни отличава от животните - разсъдъкът. "

В послеписа момичето споделя, че е живяла в Съединени американски щати и е била очевидец на тамошната работа на полицията, както и на отбраната, на която пазителите на реда могат да разчитат.

" Там не се молят, не те гонят. Там има репликата „ Легни на земята с ръце на тила “ и при нейното несъблюдение, следва патрон. Такъв е законът! Само у нас Полицаите са длъжни да ви се молят, да ви се усмихват, а вие да ги унижавате.

Замислете се! Обществото ни към този момент няма никаква ценностна система щом не почита хората, които му пазят здравето (лекарите), образоват децата му (учителите) и се грижат за сигурността му (полицаите)… ", приключва поста си Георгиева.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР